Skip to main content

Visie

We leveren waarde in projecten met onze inhoudelijke kennis. Kennis over het inrichten van een effectieve informatievoorziening. De strategische keuzes en doelen van de klant zijn ons uitgangspunt. Onze product managers helpen u om uw strategie om te zetten in oplossingen. Die oplossingen zullen zowel in publieke domein, intern of bij ketenpartners kunnen liggen. 

Open, shared en gesloten data - strategie

Onderstaande matrix illustreert bijvoorbeeld een strategie voor implementatie die vanuit het beschikbaar stellen van data in de interne organisatie, naar beschikbaar maken van open data, uiteindelijk leidt tot verbetering van de interne kennisorganisatie. Deze kennis kan voor een enorme waarde verbetering voor de externe klant leiden. 

matrix coherenza

Recente ervaring en projecten

Onze ervaring en kennis doen we op in de praktijk. Onze recente projecten zijn in het domein van Veiligheid en Openbare Orde (Politie, Veiligheidsregio's, Meldkamers, Jeugdzorg) en in publieke online dienstverlening door de overheid (overheid.nl, wetten.nl, uitvoeringsorganisaties). 

 

Op dit moment werken we aan oplossingen voor een betrouwbare, eerlijke en open data uitwisseling. Communities en het slimmer creeren van data en kennis spelen daarin een belangrijke rol. We werken veelal conform de SAFe methodologie voor Agile projecten. In het oranje blok hiernaast geven we meer inhoudelijke toelichting op deze onderwerpen. 

Voor complexe datagedreven organisaties

Wilt u data en informatie effectief inzetten? Coherenza helpt u met: 

Data inventarisatie, data catalogus opzetten, metadata management, DCAT, data governance, data strategie. 

Data uitwisseling met ketenpartners en publiek, trusted data exchange, referentiedata, community gebaseerde datamarktplaats. 

Slim kennis creëren en opslaan. Zoeken, vinden en hergebruiken. De basis voor AI toepassingen.  Lees meer.

Opstellen van visie, roadmap, epics en features. Klaar voor een gecontroleerde Agile oplevering van waarde. SAFe gecertificeerd. 

Van documenten naar data

Veel data, informatie en kennis ligt vast in moeilijk toegankelijke Word en PDF documenten. Informatie in documenten is niet makkelijk vindbaar, herbruikbaar voor mens of machine. Meer waarde uit uw data halen begint bij het creatieproces. Hoe pak je dat aan? 

Tijdige informatievoorziening

Wanneer elk moment telt is een tijdige en betrouwbare informatievoorziening essentieel. Wat komt er kijken bij het samenbrengen van relevante data en informatie in een gezamenlijke meldkamer voor politie, brandweer en ambulance? 

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie of een nadere kennismaking. In onderstaande "Veel gestelde vragen" beantwoorden we al een paar vragen.  

Stuur een bericht

Veel gestelde vragen

Nee, hoewel we veel ervaring hebben opgedaan bij grote overheidsorganisaties, werken we ook voor profit organisaties zoals groothandels, uitgeverijen en finance organisaties. Verder werken we met ook veel plezier voor non-profit organisatie met een ideële doelstelling.  

Nee, Coherenza bedenkt en voert product- en programma management uit. We nemen indien nodig ook de volledige verantwoordelijkheid voor het bereiken van resultaat. Voor software ontwikkeling hebben wij een goed netwerk van ontwikkelpartijen. Deze partijen kennen we door-en-door uit voorgaande projecten. 

Ja. Wij geloven niet dat voor een groot project een grote consultancy organisatie nodig is die voor de volledige uitvoering verantwoordijk wordt. Veel beter werkt het om specialisten voor elk onderdeel van het project te verzamelen. Coherenza verzorgt de samenwerking en focus op het behalen van resultaat, zonder de overhead van een grote organisatie. 

Handige Informatie

Direct contact:

Tel: (+31) 30 227 32 97
Mail: info@coherenza.com
Linkedin profiel
Instagram

Bezoekadres: 
The Blend Utrecht
(naast de Douwe Egberts fabriek) 

Vleutensevaart 100
3532 AD Utrecht

 

Link: route naar The Blend Utrecht (Google)


Postadres: 
Coherenza B.V.
Vleutensevaart 100
3532 AD Utrecht


Administratieve gegevens: 
KvK: 73365610
BTW:  NL859488664B01
IBAN:  NL 48 INGB 0008 7065 55