Skip to main content
 • amdex
  Begrijpelijke regels voor het delen van data
  Data is de olie van onze tijd. Met alle data die beschikbaar komt uit sensoren en processen kan een enorme toegevoegde waarde worden ontwikkeld. De truc is om deze data beschikbaar en herbruikbaar te maken, en met elkaar te delen om deze waarde te kunnen benutten. Veel data is echter wel beschikbaar maar wordt helemaal niet gedeeld. Zo blijft er potentiële waarde op de plank liggen.
 • in de mist
  NEN normen gelinked op wetten.nl
  Normen zijn vanaf nu in de wet- en regelgeving op wetten.nl aan te klikken. De relatie tussen regels en normen wordt zo expliciet zichtbaar. Dit is makkelijk voor de gebruiker van wetten.nl, en voor de beheerder van de de normen. Maar er nog moet veel gebeuren om alle normen net zo toegankelijk te maken als de teksten van de wet- en regelgeving zelf. 
 • Federated Learning
  Verstandig data openen, volgens Google
  Google publiceerde afgelopen maart een artikel om duidelijk te maken hoe zij bijdraagt aan het verantwoord beschikbaar maken van data. Google geeft prima tips hoe je kunt meehelpen om zoveel mogelijk data beschikbaar en vindbaar te maken, en hoe daarbij rekening te houden met privacy en misbruik te voorkomen.
 • projectmanagement
  Extreme Project Management
  In mijn werk als project manager heb ik voor de uitvoering van mijn projecten veelvuldig de Prince2 methodiek gehanteerd. Vaak werd dit simpelweg door de opdrachtgever geëist (“We doen hier nu eenmaal Prince2”), en in veel gevallen bleek deze methodiek ook inderdaad prima toepasbaar. En ik geef het niet graag toe, maar: ook ik ben gewoon een gewoontedier. Wel vind ik het nog altijd zinvol om dan even hardop de vraag te stellen: ‘Kan het niet anders? Is dit wel de beste aanpak voor de opgave?’. 

Handige Informatie

Direct contact:

Tel: (+31) 30 227 32 97
Mail: info@coherenza.com
Linkedin profiel
Instagram

Bezoekadres: 
The Blend Utrecht
(naast de Douwe Egberts fabriek) 

Vleutensevaart 100
3532 AD Utrecht

 

Link: route naar The Blend Utrecht (Google)


Postadres: 
Coherenza B.V.
Vleutensevaart 100
3532 AD Utrecht


Administratieve gegevens: 
KvK: 73365610
BTW:  NL859488664B01
IBAN:  NL 48 INGB 0008 7065 55